China Mobile reaprinde zvonurile privind lansarea unui nou iPhone mai mic în luna aprilie. Se zvonește că iPhone 6c va avea dimensiunile lui iPhone 5 și iPhone 5s.

Piața smartphone-urilor cu ecrane mai mici e una destul de profitabilă, mai ales ca în ultima perioadă, tot mai mulți producători lansează device-uri cu ecrane de minim 5 inch.

În același timp și companiile de telefonie își îndreaptă atenția către dispozitive cu dimensiuni mai mici, deci este normal ca Apple să reintre pe această piață. E foarte probabil ca iPhone 6c să ajungă la vânzare și la un preț destul de competitiv.

Foarte mulți consumatori preferă un iPhone de 4” pentru că intră mai ușor în buzunar. În plus, odată cu creșterea vânzărilor la Apple Watch, mulți vor prefera un iPhone nou, dar care să nu dezechilibreze prea mult bugetul. Dacă mai luăm în considerare și faptul că Siri se descurcă din ce în ce mai bine, utilizatorii se pot lipsi de un display mai mare, mult mai ușor.

Încă nu se știe ce nume va purta acest nou dispozitiv. Cei mai mulți spun că se va numi iPhone 6c, ceea ce s-ar potrivi cu tiparul de denumire a device-urilor sale de către Apple. Alții spun că acesta se va numi iPhone 7c, dar din punctul nostru de vedere, este destul de improbabil.


Poate te intereseaza si