Vezi care sunt eșecurile anului 2015 în materie de gadget-uri.

Lista pe care urmează să vi-o prezint este una destul de obiectivă și am întocmit-o după criteriul disponibilității și funcționalității în momentul de față. O parte din gadget-urile care intră în această listă a eșecurilor, cu toate că sunt foarte performante nu sunt mai deloc folosite.

  • Conținutul 4K

În momentul de față, există prea puține filme în format 4K pe care să le poți vedea și valorifica la adevărata lor valoare. În plus de asta, prețul unui bilet la un astfel de film este undeva în jur de 100 de lei. Am observat că în ultima perioadă au început să apară și smartphone-uri capabile să filmeze 4K. Spre exemplu, noile modele de iPhone știu să filmeze 4K, însă gândiți-vă cam câtă memorie internă ocupă câteva secunde dintr-un filmuleț 4K dacă spațiul total al iPhone-ului 6s este de doar 16 GB?!

  • Apple Watch

După cum îi spune și numele, acest ceas inteligent este compatibil doar cu anumite modele de iPhone, adică de la iPhone 5 încolo.

Îl consider un eșec al anului 2015 datorită prețului foarte ridicat pe care îl are. Există și alte modele de ceasuri inteligente care sunt compatibile atât cu telefoanele cu iOS, cât și cu cele cu Android.

  • BlackBerry Priv

Raportându-ne strict la specificațiile tehnice cu care vine primul telefon cu Android al canadienilor de la BlackBerry, acesta intra în categoria celor mai performante smartphone-uri ale anului 2015, însă dacă luăm în calcul competitorii, prețul destul de piperat, peste 3500 lei, multitudinea de bug-uri pe care le are, vom fi destul de dezamăgiți de el. Sunt convinsă că în 2016 își va reveni și la sfârșitul anului viitor nu va mai ocupa acest loc, din această listă.

  • Windows Phone

Spre deosebire de Android și iOS, Windows Phone mi se pare un sistem de operare destul de limitat, însă sper că în 2016, Windows 10 Phone să rezolve toate nemulțumirile întâmpinate pe parcursul anilor.

  • Google Plus

Dintre toate rețelele de socializare, acest Google Plus mi se pare că nu a prins deloc la public, cu toate că nu e o platformă foarte greu de folosit.


Poate te intereseaza si