Chiar dacă la prima vedere, Skype Translator, pare un pic rupt de realitate și aproape imposibil de realizat în acest moment, de când cei de la Microsoft au achiziționat Skype, lucrează la imposibil să îl facă posibil.
O astfel de tentativă a apărut în urmă cu doi ani, însă pe atunci nu era foarte bine pusă la punct, întrucât traducerea de la vremea respectivă nu era foarte precisă.
După doi de studiu intens asupra recunoașterii limbajului la nivel neuronal, erorile ajung să fie de 30%, ceea ce e foarte bine.
Microsoft a oferit un demo pentru Skype Translator la Code Conference, în luna mai, în care un vorbitor de engleză discută prin Skype cu un german, în timp ce tehnologia de recunoaștere vocală și scrisă traduce totul în timp real.Fiecare dintre cei doi participanți la dialog are posibilitatea de a privi traducerea pe ecranul monitorului, această fiind subtitrată și poate selectă o voce pentru a o și auzi.
Da, da, da!! Totul pare desprins din Star-Treck.
Skype Translator te scăpa de barieră lingvistică și îți oferă comunicare nelimitată!!
Aplicația nu este încă disponibilă pentru public, dar Microsoft a promis că o versiune beta pentru Windows 8 va fi disponibilă până la finele acestui an.

Poate te intereseaza si