Designer-ul Eric Huismann și-a făcut o ideea despre cum ar putea arăta viitorul iPhone 7. Acesta a realizat randări bazate pe informațiile ce au apărut până acum în presă.

Unul din cele mai importante aspecte la care se va renunța la viitorul iPhone 7 (conform mai multor zvonuri), este renunțarea la mufa jack pentru căști. Se pare că s-a luat această decizie pentru a realiza un iPhone cât mai subțire.

Cum iPhone 7 va fi prea subțire pentru mufa jack, Apple va apela la tehnologia wireless, sau cel mai probabil, se va folosi un cablu Lightning. Mulți persoane au spus deja că ascultarea de muzică în timpul încărcării telefonului va fi dificilă, dacă acest zvon se va adeveri.

Conform design-ului realizat de Eric Huismann, de pe noul iPhone vor dispare liniile de antena de pe spatele carcasei, iar camera este în linie cu restul device-ului. Designer-ul spune că cel mai probabil, compania americană va lansa noul iPhone în culorile deja consacrate.

În cele din urmă, neamțul a creat și un iPhone7 Mini, ce aduce display-ul de 4”, într-o formă extrem de apreciată înainte de iPhone 6. Cel mai probabil, iPhone-ul de 4 inch va fi lansat cu câteva luni înainte de iPhone 7. Eric Huismann speră că acest terminal mai ieftin va avea un spațiu de stocare de 32GB (deși este destul de probabil să fie doar 16GB), în timp ce iPhone 7 va veni cu spațiu de stocare de 32GB, respectiv 64GB.

Ce părere aveți de conceptul realizat de Eric Huismann?


Poate te intereseaza si