Vonino a lansat anul acesta, un sistem multimedia inteligent, sistem all-in-one practic un nou boombox conectabil și la tv. Este prima experiență cu alt produs înafară de telefoanele Vonino, iar la prima vedere, MusicPAD M1, pare să fie un gadget util oricărei persoane.

La momentul la care am primit produsul, m-am gândit că este draguț dar nu eram sigur dacă utilizarea lui poate să fie și utilă. Analizând funcționalitățile gadgetului, am descoperit că se potrivește la mai multe lucruri pe care le facem zilnic acasă sau la birou.

Detaliile concursului se găsesc la finalul articolului.

Produsul are o calitate complet suprinzătoare a sunetului, cei care sunt pretențioși nu vor avea probleme atunci când vine vorba despre sunetul emis de MusicPAD M1. Este adevărat, nu m-am gândit că o să se audă atât de bine și din start am fost extrem de pretențios dar gadgetul a trecut cu brio testul audio.

Sunt multe moment când vrei să ai acces la rapid la melodiile tale favorite online sau să vizualizezi clipurile favorite de pe YouTube iar telefonul sau tableta necesită un suport sau dată le susții cu mâinile la un momentat cu siguranță o să amorțești. În cazul acesta, MusicPAD M1 disponibil în magazinele Orange pentru 199 euro alături de 12 luni gratuite ale serviciului Deezer poate să fie varianta perfectă.

Aplicațiile tale favorite disponibile în magazinul Google Play se pot instala direct în gadget datorită sistemului de operare Android 5.1 Lollipop. Indiferent că este vorba de vizionare de conținut video pe internet sau realizare de apeluri video, MusicPAD M1, poate să fie gadget-ul util oricărei persoane ce își dorește să aibă un disponitiv mobil dar tot odată destinat utilizării casnice, la birou sau de ce nu pentru momentele când pleci în concediu.

Multe persoane au ales ca în bucătărie să instaleze un tv, dar de cele mai multe ori sunt televizoare simple și destul de ieftine ce nu pot să acceseze internetul ca să nu mai discutăm despre aplicații Android. Gândindu-mă la utilizările produsului, gadgetul Vonino, poate să fie o alegere inspirată celor care doresc să gătească și au nevoie să urmărească rețeta și modul de gătire de pe YouTube sau live cu aplicațiile tv-online.

Ramele foto digitale au reprezentat pentru multe persoane cadoul ideal pentru cei care se mutau la casă nouă și nu doar, MusicPAD M1, poate foarte bine să ruleze albumul tău de poze digitale.

Exact ca o tabletă de 7″ dar cu difuzoare, stativ și ieșire video pe HDMI, MusicPad M1, poate să fie gadgetul perfect pentru cei care doresc să stea conectați la internet printr-un gadget dedicat oricărui mod de lucru casnic.

Unboxing

Accesorii livrate cu produsul.

  • Cablu de date
  • Încărcător
  • Telecomandă

Specificații tehnice

  • Display – 7.0 inch TN Capacitiv,  rezoluție 1024×600
  • Procesor – Quad-Core Rockchip RK3128, ARM Cortex-A7 1.2Ghz
  • GPU – ARM Mali 400
  • RAM – 1 GB
  • Spațiu de stocare 8 GB cu posibilitate de extindere prin carduri microsd
  • Cameră – 0.3 MP
  • Sistem de operare – Android 5.1 Lollipop
  • Baterie – Li-Ion, 7.4V 1600mAh
  • 2 difuzoare stereo de 5 Watti.

Display

Dacă ne gândim la o tabletă de 7 inch și la MusicPAD M1, nu o să observăm foarte multe diferențe. Display-ul TN capacitiv cu rezoluția 1024×600, este suficient pentru apeluri Skype, vizualizare de clipuri video pe YouTube sau pentru rularea de poze exact ca o ramă foto digitală.

Luminozitatea este bine dozată, display-ul fiind vizibil chiar și atunci când lumina soarelui este mai puternică.

Conectivitate

  • Wi-Fi 802.11b/g/n
  • Bluetooth 4.0LE
  • HDMI
  • 3.5mm jack-audio
  • microUSB
  • Încărcare la 12V,1.5A

Mi-a plăcut foarte mult faptul că acest gadget, dă posibilitatea utilizării sale și pe display-uri mai mari. Este ideal de utilizat atunci când avem conținut pe care nu putem să îl transferăm pe tv, sau dacă dorim să utilizăm aplicații Android, indisponibile în magazinele de aplicații ale producătorilor de smart tv-uri.

Autonomie

Utilizat ca player muzical, MusicPAD M1, doar cu acumulatorul, a înregistrat o autonomie de aproximav 6 ore și 20 de minute. Atunci când am redat muzica din telefon prin funcția Bluetooth, autonomia înregistrată a fost de aproximativ 5 ore.

Testarea cu streaming-ul video prin Bluetooth, a rezultat o autonomie de aproximav 2 ore și 30 de minute, suficiente pentru majoritatea filmelor cât și a colajelor video disponibile pe YouTube.

Cost

Gadgetul Vonino este disponibil în magazinele Orange pentru prețul de 899.00 Lei și vine la pachet cu un abonament valabil pentru 12 luni la serviciul de muzică la cerere Deezer.

Puncte pozitive

  • Sunetul redat indiferent de aplicație se aude foarte bine. Fie că este vorba despre un volum mai mic sau la volum maxim, MusicPAD M1 are o calitate foarte bună ce poate să mulțumească orice audiofil.
  • Ieșirea HDMI este foarte utilă pentru cei care doresc să transforme televizorul vechi într-unu smart și să aibă parte de un gadget util.
  • Materialele utilizate pentru carcasa produsului cât și a piciorului de suținere oferă un feeling premium.
  • Telecomanda este ideală pentru momentele când nu dorești să te ridici din pat și să dai volumul mai mare, pornești bluetooth-ul sau să oprești funcționarea.
  • Funcția Bluetooth, permite ca gadgetul prin difuzoarele sale stereo de 5 watti să redea conținutul audio dorit de la telefon sau tabletă.
  • Greutatea de doar 980 de grame, ajută foarte mult la transportul produsului în concedii.

Puncte negative

  • Memoria RAM putea să fie puțin mai mare, 1 GB în unele cazuri se dovedește insuficientă în momentul în care gadget-ul rulează conținut video.
  • Prețul de 899 lei poate să fie considerat destul de mare din prisma brandului mai puțin cunoscut și popular ca al altor producători de gadget-uri boombox-uri.

Concluzii

Vonino MusicPAD M1, poate să fie gadgetul perfect în cazul în care vrei să ai conectivitate la internet cât și 2 difuzoare mai mari cu care să asculți muzica ta favorită.
Design-ul elegant și tot odată minimalist ajută produsul să se integreze ușor printre gadgeturile de la birou sau acasă.

Atunci când am scos produsul din cutie, brusc mi-am adus aminte de peștii extrem de populari din în perioada comunistă prezenți pe carcasele televizoarelor cu tub. Desigur, este o pură întâmplare, față de acel bibelou, Vonino MusicPAD M1, este mult mai complex și poată realiza tot mai multe din funcțiile telefoanelor și ale tabletelor din ziua de astăzi.

 Galerie Foto

Concurs ÎNCHEIAT – Câștigă un gadget Vonino MusicPAD M1

Dacă ți-a plăcut gadgetul Vonino MusicPAD M1 și dorești să fie al tău, iată ce pași trebuie să parcurgi.

  • Te abonezi la newsletterul Mobile247.ro, astfel vei primi cele mai noi știri direct pe e-mail.

  • Intri pe www.vonino.ro, alegi un produs care îți place dintre smartphone-uri, tablete sau gadget-uri și postezi în secțiunea de comentarii, disponibilă mai jos, link-ul spre produs. Atenție, link-urile trimise de voi se aprobă manual și dureaza puțin timp până sunt afișate. 
  • Fiecare participant primește un număr de ordine, iar la final vom face extragerea prin site-ul Random.Org. Participantul sau participanta trebuie să fie prezent în lista de abonați la newsletter și să aibă introdus link-ul cu produsul de pe pagina Vonino.
  • Participanții ce nu îndeplinesc ambele cereri și extrași, vor pierde premium iar extragerea se va repeta.

Perioadă concurs – 24 Decembrie 2015 – 7 Ianuarie 2016.

Extragere

 

Extragere concurs Vonino MusicPAD M1.http://bit.ly/ConcursVonino

Posted by Mobile247.Ro on Thursday, January 7, 2016

 

Felicitări Silviu Baroiu, câștigătorul o să fie contactat prin e-mail.

Mulțumim tuturor.

REVEDEȚI PREZENTAREA
Vonino MusicPad M1

Poate te intereseaza si