Meizu a lansat în ultimul an, cam un telefon la fiecare două luni (aproximativ), deci ne întrebăm ce vor anunța pe 19 decembrie.

Pe contul Weibo al celor de Meizu a apărut un teaser prin care indică faptul că pe 19 decembrie vor face un mare anunț. Acest teaser a luat prin suprindere analiștii, mai ales că nici o sursă nu a dezvăluit care ar putea fi marele anunț. Analiștii spun că sunt mai multe variante. Una dintre ele ar putea fi cea a unei oferte de schimbare a telefoanelor mai vechi cu unul din linia MX4, Meizu a mai fpcut astfel de oferte, deci asta nu ar fi o mare noutate. În același timp, ar putea fi o zi specială de vânzări cu reduceri semnificative, dar din nou, nici asta nu ar fi o mare noutate.

Mai multi analiști înclină spre varianta anunțării unui nou smartphone despre care s-au tot auzit zvonuri în ultima perioadă. Acesta ar fi o variantă mai mică a Meizu Pro 5 de 4.7”, cu o carcasă metalică și hardware high-end, inclusiv un chipse Exynos produs de Samsung. Acest “mare anunț” ar putea fi unul de dezvăluire a datei de lansare și a unor imagini plus specificații tehnice.

meizu


Poate te intereseaza si