Nu există deținător de telefon care să nu înțeleagă în sinea lor agonia specială de a se uită la device-ul lor cum se descărcă iar apoi moare. Este un lucru universal. Majoritatea persoanelor au planul B : staționarea într-un bar pentru o oră și folosirea încărcătorului barmanului. Există unul întotdeauna după bar !

MTIzMDQ5NjYzOTc3ODUwMzgw

 Un nou start numit Q Designs speră să rezolvă această problemă într-un mod mai convenabil. Compania tocmai a lansat pre-comenzile pentru primul sau produs o bratara subțire ,QBracelet care conține destul lithium-ion recincarcabil pentur a oferi telefonului tău un procent de 60%. Mufă valabilă pentru amândouă platforme Android și iOS se desface pentru a dezvălui adevăratul conector.


Am aruncat o privire la un prototip acum câteva săptămâni, și nu arată deloc rău ! Vine în variantă neagră, argintie și aurie, pentru ultima dintre ele co-founderii James Kernan și Alessandro Libani au spus că au pierdut foarte mult timp făcând-o perfectă. Brățara este totuși foarte fragilă din spusele lui Kernan, reducând din grosimea acesteia va reduce automat și potențialul de încărcat semnificativ.

Nu este deloc scumpă. Pre-comenzile pornesc de la 79$ iar QBracelet-ul va costă până la urmă 99$, cu speranța că o vei avea pentru sezonul sărbătorilor.


Poate te intereseaza si