Samsung Galaxy A9 se va alătura în curând deja anunțatelor modele Galaxy A3, A5 și A7, modele ce vor împrospăta linia Galaxy A în 2016.

Noul Samsung Galaxy A9 va fi anunțat oficial cel mai probabil până la sfârșitul acestui an, cel târziu la început lunii ianuarie. Dacă până acum nu eram siguri de specificațiile tehnice ale acestui smartphone, iată că au scăpat în presă câteva imagini promo ce dezvăluie caracteristicile tehnice ale acestuia.

Samsung Galaxy A9 va veni cu un display Super AMOLED de 6”, cu rezoluția de 1080p. Sub “capotă” se va regăsi un chipset Snapdragon 620. Acesta rulează pe o puternică platformă octa-core, cu procesor de 1.8Ghz, cu nuclee 4x Cortex-A72 și 4x Cortex-A52. Grafica va fi susținută de un GPU Adreno 510. Samsung Galaxy A9 va fi dotat cu 3GB RAM.

Ca și design, acesta va urma trendul A3, A5 și A7 ce vor fi lansate în 2016 și va fi produs cu o carcasă metalică și panouri de sticlă 2.5D.

Camera foto principală va fi una de 13MP, cu stabilizare optică. Camera secundară va avea 8MP cu suport pentru fotografii panoramice. Spațiul de stocare va fi unul de 32GB, va avea conectivitate LTE categoria 7, iar bateria va fi una de 4000mAh.

Din ce vedem, acesta este un smartphone destul de puternic și foarte probabil va avea și alte specificații ce vor veni cu Android Marshmallow, dar trebuie să știți că sistemul de operare nativ (sistemul de operare instalat) va fi Android 5.1.1 Lollipop și nu știm când se va face update-ul la Marshmallow.

Samsung Galaxy A9 va avea și Samsung Pay, iar senzorul de amprentă este de la sine înțeles că se va regăsi pe acest smartphone.


Poate te intereseaza si