HTC a prezentat oficial o lista a telefoanelor HTC care vor primi update la sistemul de operare Android Marshmallow, dar a mai apărut o listă de uz intern în care apar noi modele ce vor primi acest update.

Așa cum anunțam într-un articol anterior, HTC a prezentat oficial lista cu cele mai populare smartphone-uri cevor primi mult doritul Android 6.0. Se pare că cei de la HTC pregătesc o surpriză, deoarece în presă a apărut o listă cu noi device-uri ce vor primi acest update.

HTC One M8 a primit deja acest update, iar până la finalul lunii este de așteptat ca și HTC One M9 să se bucure de cel mai nou sistem de operare Android. HTC intenționează să livreze acest update pentru mai multe device-uri lansate anul acesta și anul trecut din linia HTC One în primele luni ale anului viitor, iar smartphone-urile din linia Desire lansate anul trecut și anul acesta ar trebui să primească Marshmallow în a doua parte a anului viitor.

Ca în majoritatea acestor “scăpări”de informații în presă, este de așteptat ca datele din această listă să mai sufere modificări. În mod evident, aceste date sunt pentru telefoanele luate la liber, care nu sunt blocate în rețea. Update-ul la Android Marshmallow pentru telefoanele blocate în rețea, va ajunge mult mai târziu.

htc date lansare


Poate te intereseaza si