Un user ce aduce mereu vești destul de apropiate de realitate (@evleaks) a obținut noi informații privind mult așteptatul flagship Samsung Galaxy S7.

Potrivit acestuia, Samsung Galaxy S7 va ajunge pe piață în patru versiuni: Galaxy S7, Galaxy S7 Plus, Galaxy S7 Edge și Galaxy S7 Edge Plus.

Aceasta nu este o veste neapărat surpinzătoare dacă ținem cont  că Samsung are disponibile pentru flagship-ul actual trei versiuni (Galaxy S6, S6 Edge și S6 Edge +). Totuși, este plăcut să aflăm că versiunea Plus nu va veni eliminând una din celelalte versiuni și astfel, Samsung va dispune de o linie mai diversificată de flagship-uri.

Este de așteptat ca linia Galaxy S7 să fie prezentată la MWC în februarie, când va introduce oficial și noul chipset Exynos 8890, primul procesor cu nuclee realizat de producătorul sud-coreean. Unele zvonuri sugerează că va fi prezentat și un senzor foto 1/2.0” de 12MP.

Dacă vreți mai multe detalii, este de așteptat ca seria Galaxy S7 să folosească o construcție din magneziu și să ofere Hi-Fi audio. De asemenea, este posibil să aibă și o specificație gen 3D Touch, aruncând astfel mănușa celor de la Apple.

Nu știm dacă versiunile Plus vor fi introduse în același timp cu modelele simple, dar ce este sigur e că acestea vor veni toate anul viitor, pe lângă modelele Active, Neo și versiuni Mini.


Poate te intereseaza si