Digi Mobil lansează trei noi abonamente: AVANTAJ 2, 3 și 5.

Săptămâna aceasta, Digi Mobil și-a extins oferta de abonamente avantajoase pentru clienții săi pe care le-a denumit Avantaj (2, 3 și 5 în funcție de beneficiile de care ai nevoie).

Abonamentele Avantaj nou lansate vin cu un preț accesibil și pe lângă minute în reţelele mobile, fixe naționale și internaționale, SMS-uri, acestea îți oferă posibilitatea să îți achiziționezi și un telefon precum: Allview M8, A5 Easy, P5 Life, Lenovo A1000, A2010.

Cu ocazia sărbătorilor, toți cei care doresc să se porteze în rețeaua Digi Mobil vor beneficia de o reducere de 50% din costul abonamentului timp de 6 luni. Reducerea se aplică doar la abonamentele Optim și Avantaj care au o perioadă contractuală de 24 luni. Oferta este valabilă până la sfârșitul anului.

Avantaj 2

Este cel mai mic abonament Digi Mobil. Costă doar 2 euro pe lună cu TVA inclus și oferă 200 de minute în rețelele mobile și fixe naționale și internaționale, 100 de SMS-uri în rețea, internet mobil până la 3GB/lună și 200 MB/lună pentru date mobile în roaming național. Minutele incluse pot fi folosite de asemenea și pentru apeluri către rețelele fixe din Uniunea Europeană și cele fixe și mobile din SUA, Canada și China.

După consumarea minutelor incluse în abonament, se aplică un tarif de 0,01 euro (fără TVA)/apel/SMS pentru rețelele fixe și mobile naționale și între 0,01 şi 0,07 euro (fără TVA)/apel/SMS pentru destinațiile internaționale. La contractare, dacă ai un serviciu fix Digi poți cumpăra un Allview M8 cu 20 de lei.

Avantaj 3

Are 300 de minute în rețelele mobile și fixe naționale și internaționale, 100 de SMS-uri în rețeaua Digi, internet mobil de până la 4GB/luna și 200 MB/lună pentru datele în roaming național. După consumarea minutelor incluse în abonament, se aplică aceleași tarife ca la Avantaj 2. Tariful lunar pentru Avantaj 3 va fi de 3 euro/lună (TVA inclus). Clientii existenti care au cel putin un serviciu fix Digi și contractează Avantaj 3 pe o perioadă de 24 de luni, primesc gratuit unul dintre telefoanele Allview M8, Allview A5 Easy sau Lenovo A1000.

Avantaj 5

Vine cu 500 de minute în rețelele mobile și fixe naționale și internaționale, 100 de SMS-uri în rețea, internet de până la 5GB pe lună și 200 Mb pe lună pentru datele în roaming național. După consumarea minutelor incluse, se aplică aceleași tarife ca la abonamentele Avantaj 2
si 3. Tariful pentru Avantaj 5 va fi de 5 euro/lună (TVA inclus). La contractare poți alege dintre Allview P5 și Lenovo A2010 dacă ai un serviciu fix și semnezi pe 24 de luni.


Poate te intereseaza si