Datorită concurenței extrem de puternice, se pare că se va încerca devansarea datei de lansare a LG G5, aceasta urmând să aibă loc în februarie și nu în a doua parte a anului 2016.

Noul model se va focusa pe îmbunătățirea camerei și aducerea unei specificații ce a lipsit la LG G4 – securitatea biometrică. Conform unui zvon ce sosește tocmai din Taiwan, noul LG G5 va avea un display de 5.6” și va păstra rezoluția QHD. Se pare că opțiunea de a avea carcasa din spate acoperită cu piele, va fi înlocuită cu o carcasă metalică unibody tip LG Zero (foto).

La partea de cameră. Se pare că LG va folosi un senzor de 1/2” cu rezoluție de 20-21MP, o evoluție majoră de la senzorul de 1/2.6” și 16MP cu care este dotat LG G4. Camera secundară va avea cel mai probabil 8MP, dar nu știm dacă va avea un setup dual-camera ca pe LG V10.

LG G5 va primi și un senzor de amprentă (G3 și G4 nu au fost dotate cu așa ceva, spre deosebire de V10). În plus, LG G5 va avea și un scanner de iris gen Lumia, asta ca și opțiune de securitate suplimentară.

Sub “capotă” va fi dotat cu un chipset Snapdragon 820, cea mai bună variantă pe care o oferă Qualcomm, ceea ce e o opțiune diferită față de ce a primit G4, care a avut al doilea cel mai bun chipset de la Qualcomm.


Poate te intereseaza si