Cei mai mulți producători speculează dorința consumatorilor de a achiziționa smartphone-uri dual SIM, lansând versiuni de acest tip a celor mai populare device-uri din portofoliul lor.

Cererea pentru acest tip de terminale este uriașă mai ales în China, India și în țările în curs de dezvoltare, o astfel de cerere existând și în țările dezvoltate, chiar dacă nu la același nivel. Dacă doriți să achiziționați un astfel de telefon, iată cele mai bune smartphone-uri de acest tip, lansate în 2015:

Samsung Galaxy Note 5 duos

Dacă nu te deranjează un ecran mare. ai nevoie de un device dual SIM, iar bugetul nu este o problemă, atunci vei dori să achiziționezi Galaxy Note 5 Duos. Are un display excelent, design premium, o cameră ce impresionează, mai ales în lumină scăzută, baterie foarte bună și încărcare rapidă.

Samsung Galaxy A8 duos

Îți plac ecranele mari, dar nu prea te atrage Galaxy Note 5? Samsung te provoacă cu un Galaxy A8 duos, Acesta are un display de 5.7” și o cameră foto de 16MP. Totuși, display-ul are 1080p rezoluție, iar camera nu are OIS. În ciuda acestor foarte mici incoveniențe, Galaxy A8 este o alegere foarte bună, cu un design premium și baterie excelentă.

Huawei P8

Ok, ecranele mari nu te dau pe spate? Huawei P8 vine cu un display de 5.2”, rezoluție 1080p, cameră foto de 13MP cu senzor RGBW și stabilizare optică. Este un smartphone cu design premium, foarte bună calitate audio și o cameră excelentă.

Microsoft Lumia 950 dual

Și acesta are un display de 5.2”, dar e într-o clasă a lui când vine vorba de specificațiile tehnice, cum ar fi ecranul QHD, camera de 20MP cu stabilizare optică, ca să nu mai spunem că rulează noul Windows 10. Este un telefon ce se mișcă excelent, fiind o alegere extrem de bună. Totuși, s-ar putea ca în timp să realizezi că nu sunt prea multe aplicații pentru Windows.

Samsung Galaxy S6 duos

Acesta este un alt smartphone dual SIM premium. Vine cu un display rezonabil ca mărime, o cameră excelentă, cu un design și construcție de foarte bună calitate. Durata de viață a bateriei este și ea foarte bună, iar ca bonus, Galaxy S6 duos vine cu încărcare rapidă.

Sony Xperia Z5 dual

Dacă îți dorești o marcă mai deosebită, trebuie să încerci Sony Xperia Z5 dual. Acesta vine cu un display extrem de luminos de 5.2”, un procesor Snapdragon 810, 3GB RAM și o cameră foto de 23MP super rapidă. Bateria este grozavă, calitatea audio foarte bună, face poze și clipuri excelente. În plus are scanner de amprentă și carcasă water-proof. Ce îți poți dori mai mult de la un telefon?

HTC One A9 dual

Cum nu vei găsi un iPhone dual SIM, cel mai apropiat ca design este HTC One A9 dual.  A9 este un smartphone subțire, cu o construcție premium, are un display de 5” cu rezoluție de 1080p, cameră foto de 13MP cu stabilizare optică și un slot microSD. Bateria e ok, dar nu trebuie să aveți așteptări prea mari de la ea,

Cam acestea ar fi device-urile dual SIM lansate anul acesta ce ne-au impresionat. Aveți și alte propuneri?

Poate te intereseaza si