Samsung Galaxy S7 este un telefon extrem de așteptat dacă e să ne luăm după numarul extrem de mare de zvonuri. Și totuși, e posibil să avem o primă poză ce ne poate dezvălui forma telefonului.

GSMArena a obținut de la un producător de accesorii câteva imagini, care deși nu sunt de o calitate extraordinară, acestea dezvăluie forma viitorului Samsung Galaxy S7. Evident, întotdeauna există o mică incertitudine când vine vorba de imagini scurse în presă și este normal să fie așa. Totuși, dacă aceste imagini sunt reale, atunci noul Galaxy S7 va semăna destul de mult cu Samsung Galaxy S6, cu aceleași margini ușor curbate și cel mai probabil metalice, aceeași așezare a portului și a butoanelor.

Singura mare diferență pe care o observăm, este butonul de home, care arată extrem de dreptunghiular și sincer, parcă nu dă prea bine. E posibil totuși ca acesta să nu fie design-ul final. Și dimensiunile lui Galaxy S7 vor fi apropiate de cele ale lui Galaxy S6. Galaxy S7 va avea 143.37×70.8×6.94 mm. Mai jos puteți observa pozele obținute de GSMArena.


Poate te intereseaza si