Cum producătorii cresc ritmul de dezvoltare și lansare a smartphone-urilor, nu e de mirare că au apărut deja imagini cu OnePlus 3.

Producătorii ce se axează pe piața mid-range a smartphone-urilor au acrescut viteza de dezvoltare și lansare a acestor dispozitive. Ne așteptăm ca în cel mai scurt timp să vedem anunțarea a noi flagship-uri de la Xiaomi, LeTV și Meizu. Dacă e să ținem cont de toate aceste detalii, nu ar trebui să ne minunăm prea tare de apariția unor imagini (randări) cu OnePlus 3. Pe lângă imagini, s-au aflat și câteva mici detalii în ceea ce privește specificațiile tehnice.

Dar, să vorbim un pic de design-ul OnePlus 3. Forma telefonului este similară în general cu cea a OnePlus 2. Se pot observa două zone gri pe laterale, în partea superioară și inferioară. Este foarte posibil ca acestea să fie zone sensibile la atingere, precum la recentele modele Nubia.

Pe spate mai apare logo-ul companiei și camera foto cu un dual blitz. Am observat și absența difuzoarelor din spatele telefonului. Asta pentru că ele au fost mutate în față. Difuzoarele frontale nu sunt neapărat un element nou, dar în mod sigur este rar la smartphone-urile din ziua de azi. Personal, cred că este o alegere interesantă și ar fi super dacă ar menține acest element.

Din imaginea frontală observăm o margine albă, ceea ce ar putea însemna că OnePlus 3 va veni în mai multe variante de culoare.

În ceea ce privește specificațiile tehnice, OnePlus 3 va fi dotat cel mai probabil cu chipset-ul Snapdragon 820 și foarte posibil ca display-ul să rămână la aceeași configurație de 1920×1080.

Cam acestea ar fi zvonurile despre OnePlus 3. Ce părere aveți despre acest nou smartphone?


Poate te intereseaza si