Pentru al doilea an consecutiv, Apple va susține un eveniment media în martie, 2016, în care va prezenta detalii ale noului Apple Watch și foarte posibil va prezenta noul “iPhone 6c” de 4 inch.

Mai multe surse afirmă că Apple intenționează să susțină în martie, 2016, un eveniment ce are ca principal scop, prezentarea noii generații a Apple Watch. De asemenea, în cadrul aceluiași eveniment, există posibilitatea de prezentare a așa numitului iPhone 6c, despre care au apărut nenumărate zvonuri în ultima perioadă. Acest nou model ar trebui să înlocuiască modelul iPhone 5s, iar prețul s-ar situa în jurul valorii de 449 dolari.

În martie, anul acesta, Apple a prezentat detaliile finale pentru Apple Watch și a dezvăluit noul MacBook de 12 inch cu display Retina. Apple Watch a primit în septembrie noi culori și brățări, dar specificațiile tehnice au rămas cele de generație anterioară.

Zvonurile privind această nouă generație de ceasuri inteligente afirmă că acestea vor fi disponibile în prima jumătate a anului 2016. Este foarte posibil ca “Apple Watch 2” să dețină același design ca modelul actual, schimbările fiind la nivelul bateriei ce va fi mai puternică, plus o îmbunătățire a vizibilității ecranului în aer liber.

Așteptăm cu interes noi detalii privind acest eveniment și evident, vă vom ține la curent cu cele mai noi informații.


Poate te intereseaza si