Anul 2015 a fost un an bun în ceea ce privește lansarea de smartphone-uri. Și pentru că suntem întrebați în mod regulat care e cel mai bun telefon, am zis să dezvăluim preferințele noastre.

Lansările de smartphone de anul acesta au fost numeroase, fie că vorbim de entry level, mid range sau high-end. Ceea ce este clar este faptul că dacă îți dorești un telefon high-end, prețul este pe măsură. Dar, dacă aveți bugetul necesar, ce smartphone ați alege?

Pentru a răspunde la această întrebare, trebuie luate în considerare mai multe aspecte cheie unde smartphone-urile flagship trebuie să performeze. După ce am tras linie, am rămas șase modele. Fiecare dintre ele se disting prin calitatea și claritatea display-ului și a sunetului, performanță, baterie, cameră, experiența pe care o oferă utilizatorului, telefonul cel mai bun fiind acela care reușește să ofere cât mai mult din caracteristicile enumerate.

Evident, un aspect extrem de important nu este și unul neapărat obiectiv, iar acest aspect este experiența oferită utilizatorului. De aceea, am ales șase smartphone-uri vârf de gamă ce ne-au impresionat anul acesta.

De ce acestea șase? Fiecare dintre ele este flagship-ul unui producător. Am ales Google Nexus 6P pentru că este experiența cea mai pură a Android-ului, Moto X Force pentru că este cel mai cel în materie de protecție, iar Galaxy Note 5 este bijuteria coroanei Samsung. Am ales BlackBerry Priv pentru că aduce o caracteristică considerată veche și o face extraordinar de cool, LG V10 aduce un ecran secundar unic, iar Sony Xperia Z5 Premium este primul telefon 4K din lume.

Fiecare dintre aceste telefoane are o caracteristică ce îl scoate în evidență și îî aduce un atu față de celelalte. Într-un articol viitor, când vom trage linie, vă vom spune care este preferatul nostru. Până atunci, care este preferatul vostru?


Poate te intereseaza si