HTC One A9

Google a anuțat ieri lansarea ultimei versiuni de Android, 6.0.1 (numită tot Marshmallow). Primul telefon ce va primi acest Android (exceptând variantele Nexus) este HTC One A9.

Noul OS Android aduce un număr mai mare de emoji, plus câteva elemente noi de funcționalitate: butoanele de navigare au fost repoziționate pentru tablete și o schimbare a funcționalității Do Not Disturb.

Acum avem și primul producător ce a anunțat rularea pe telefoanele sale a noului update. Acesta este HTC, iar terminalul ce primește acest update este One A9. Compania a declarat că Android 6.0.1 Marshmallow va începe să ruleze pe HTC One A9 până la sfârșitul acestei luni. Aceasta nu este neapărat o surpriză dacă ținem cont de faptul că HTC a promis ca A9 va primi fiecare update de Android la 15 zile de la apariția acestuia pe Nexus.

Alături de știrile ce privesc A9, HTC a reasigurat clienții ce au achiziționat M9 că vor primi update-ul la Android 6.0 Marshmallow până la sfârșitul anului, cel mai târziu, la începutul lunii ianuarie. Această știre vine după ce M8, flagship-ul de anul trecut a început deja să primească update-ul pentru Android 6.0.

Nota redacției: Aceste date sunt valabile doar pentru telefoanele ce au fost achiziționate unlocked (neblocate în rețea).


Poate te intereseaza si