Se pare că Samsung Galaxy S7 va primi toate atuurile pentru a lansa o provocare oricărui competitor de pe piața smartphone-urilor.

După ce chipset-ul care va dota Galaxy S7 a distrus recent testele benchmark AnTuTu (comparativ cu ce este acum pe piață), o nouă veste vine să îngrijoreze competiția: flagship-ul Samsung Galaxy S7 va fi cu aproximativ 10% mai ieftin decât Samsung Galaxy S6.

În ultima perioadă, prețurile flagship-urilor au început să scadă, iar asta mai ales din cauza companiilor chinezești ce au început sa vină cu produse de top la prețuri mai mici față de producătorii consacrați. Samsung încearcă astfel să cotracareze o problemă pe care a întâmpinat-o cu Galaxy S6. Deși design-ul a fost nou și fresh, iar la confecționare s-a folosit sticlă și metal, Galaxy S6 nu a atins nivelul vânzărilor prognozate, una din cauze fiind și prețul destul de ridicat. O altă cauză a vânzărilor pare a fi și ecranul ceva mai mic, problemă ce a fost rectificată cu lansarea Galaxy S6 Plus.

Oricum ar fi, Samsung va avea cu ce să se laude anul viitor. La testele benchmark AnTuTu au înregistrat un scor de 103.692 puncte (ca și comparație, cel mai apropiat scor l-a înregistrat HiSilicon Kirin 950 de la Huawei – aproximativ 80.000 puncte) și vor avea și un preț mai competitiv.

Cel mai probabil, lansarea Samsung Galaxy S7 va avea loc in primele luni ale anului viitor.


Poate te intereseaza si