Ubisoft a anunțat în sfârșit când se va lansa Far Cry Primal, atât pe console, cât și pe PC.

Când Ubisoft a anunțat Far Cry Primal în octombrie, aceștia au spus că versiunea pentru PC va fi lansată undeva în luna martie a anului viitor. Acum au dat publicității datele de lansare. Versiunea pentru PC a jocului Far Cry Primal va fi gata de livrare pe 1 martie 2016, la o săptămână de la lansarea versiunii pentru consolele Xbox One și PS 4, pe 23 februarie, 2016.

Ubisoft ne-a obișnuit în ultima perioadă cu date de lansare diferite pentru console și pentru PC. Un exemplu ar fi lansarea Assasin`s Creed Syndicate pentru console pe 23 octombrie, iar pentru PC pe 19 noiembrie. Nu am putea spune care este ideea din spatele acestei strategii, dar în mod sigur este una.

Ce se știe până acum despre Far Cry Primal este că harta va fi cel puțin la fel de mare ca cea a Far Cry 4, va fi single player, iar ca și durată de joc, aceasta va fi comparabilă cu a predecesorului. Dezvoltatorii ne anunță că acesta va avea o poveste imensă, multe quest-uri secundare și că în mod sigur va continua seria de succes a francizei.


Poate te intereseaza si