Samsung Galaxy S7 va avea un cilindru propriu de răcire pentru a evita o posibilă încălzire a procesorului Snapdragon.

În urmă cu câteva luni, până să apară primele informații oficiale despre procesorul celor de la Qualcomm, Snapdragon 820, pe internet circulau zvonuri cum că acesta ar avea probleme cu supra-încălzirea procesorului.

Așa s-a întâmplat și cu Snapdragon 810 când cei de la Qualcomm au negat informațiile apărute, dar care în practică s-au dovedit a fi adevărate, foarte mulți utilizatori de HTC One M9 s-au plâns de faptul că telefonul se încălzea foarte tare după o folosire nu foarte solicitantă.

Sud-coreeni de la Samsung au luat în calcul acest lucru și s-au gândit să-l echipeze pe Galaxy S7 cu un cilindru propriu de răcire pentru a evita o posibilă supra-încălzire a telefonului.

Dacă vă gândiți că Samsung Galaxy S7 va fi primul telefon care va dispune de un astfel de echipament, trebuie să vă spun că vă înșelați. Mai există telefoane precum: Sony Xperia Z5 Premium, Xiaomi Mi Note Pro sau OnePlus 2 care au un cilindru de răcire.

Cu toate că încă Samsung nu a confirmat data oficială, Galaxy S7 ar putea fi lansat în luna februarie și vor exista două modele de S7: unul va veni echipa cu procesorul celor de la Samsung, Exynos și unul va veni dotat cu Snapdragon 820.


Poate te intereseaza si