Samsung S6 Android Marshmallow

Așteptăm cu interes update-ul Android 6.0 Marshmallow pentru Samsung Galaxy S6 și pentru celelalte flagship-uri ale producătorului sud-coreean. Momentan avem screenshot-uri cu sistemul de operare.

Așa cum am anunțat într-un post anterior, Samsung Galaxy S6 va primi update-ul pentru Marshmallow în luna ianuarie. Câteva screenshot-uri au apărut săptămâna trecută a ceea ce pare Android 6.0 pe Samsung Galaxy Note 5, dar unii spuneau că acestea nu ar fi reale. Iată că acum au apărut noi screenshot-uri similare de pe Samsung Galaxy S6. Acest update ar trebui să fie aproape finalizat dacă ținem cont de faptul că se așteaptă ca Galaxy S7 să fie lansat în primele luni ale anului 2016.

Privind aceste imagini, se pot observa schimbările aduse TouchWizz-ului. Aceste schimbări erau de așteptat ținând cont că Google lucrează îndeaproape cu Samsung la acest update. Icone-urile setărilor au o nuanță albastră acum și arată mai elegant. Background-ul setărilor a fost și acesta schimbat în alb. Restul icone-urilor au rămas neschimbate, deși ar fi binevenit ca Samsung să aducă și aici câteva modificări de design atunci când Android Marshmallow va fi dezvăluit pentru Galaxy S7.

Oricum, luna acestea vom vedea primele modificări pe Samsung Galaxy Note 5 și Samsung Galaxy S6 Edge Plus.


Poate te intereseaza si