Mulți vor spune că iPhone 5c a fost un telefon ce a dezamăgit, mai ales dacă îl comparăm cu vânzările iPhone 6/6S/Plus. Touși, zvonurile despre un iPhone 6c se înmulțesc.

Ultimul din zvonurile ce țin de iPhone 6c afirmă că surse din cadrul Foxconn au dezvăluit că noul smartphone low cost de la Apple, va fi pe rafturile magazinelor încă de la începutul lunii februarie, 2016.

Un site din China scrie că are surse ce afirmă că iPhone 6c va fi unul colorat, va fi lansat la începutul anului viitor, dar va avea carcasă din aluminiu, spre deosebire de predecesorul său, iPhone 5c, care avea carcasă de plastic.

Aceleași surse afirmă că telefonul va avea display de 4 inch, va fi dotat cu Touch ID – dar nu 3D Touch. Apple va încerca să mențină prețul între la 400-500 dolari.

Toate aceste zvonuri ar trebui privite cu o doză de scepticism, dacă ținem cont că Foxconn nu a primit nici o comandă încă pentru acest device, iar dacă lansarea ar fi până pe 14 februarie, atunci această comandă ar trebui sa vină cât de curând.

Oricum ar fi, cert este că anul viitor vom avea parte de un iPhone cu ecran de 4 inch, zvonurile și interesul arătat pentru un astfel de device fiind mult prea mare pentru a fi trecut cu vederea de către Apple.


Poate te intereseaza si