La doar câteva luni de la lansarea iPhone 6S și iPhone 6S Plus, zvonurile din jurul viitorului iPhone 7 se înmulțesc.

Ultimul zvon privind așa numitul iPhone 7, vine tot din China și dezvăluie faptul că Apple testează în acest moment mai multe prototipuri ale viitorului iPhone 7. De ce mai multe prototipuri ale aceluiași device? Pentru că fiecare prototip ar deține propriile specificații și caracteristici.

Zvonul spune că Apple testează prin aceste prototipuri mai multe tehnologii, precum un conector USB Type-C, un display full-screen cu Touch ID, un device cu dual-camera și unul cu încărcare wireless. Deși unele rapoarte recente au sugerat că Apple nu intenționează să treaca la un display AMOLED pe smartphone-urile sale, se pare ca unul din prototipurile testate este cu un astfel de display.

Acest zvon nu este neaparat departe de realitate. Producătorii utilizează în general mai multe prototipuri în teste, pentru a verifica anumite tehnologii.Totuși, faptul că un prototip iPhone 7 este dotat cu USB Type-C este o surpriză, fiind un indiciu că Apple ar fi pregătiți să renunțe la propriul conector în favoarea unui Type-C.

Evident, este posibil ca odată cu intrarea în producție a noului smartphone, acesta să nu conțină niciuna din caracteristicile de mai sus. Dacă ar fi să ne gândim la o companie care să introducă tehnologii nex-gen, în mod sigur Apple ar fi una din cele care ne-ar trece prin minte.


Poate te intereseaza si