Final Fantasy XV este în sfârșit aproape finalizat, asta după o perioada extrem de lungă în care a fost dezvoltat.

Satoshi Kitade, programator al Final Fantasy XV a declarat că jocul a trecut de stadiul pre-beta, iar echipa își poate canaliza energia în retușurile finale.

“Suntem în punctul în care putem juca Final Fantasy XV de la un capăt la altul” a declarat Kitade. ”Din acest moment, fiecare membru al echipei de dezvoltare poate avea o privire generală asupra jocului” a mai spus acesta.

Asta înseamnă că dezvoltatorii de la Square Enix lucrează la detalii din cadrul jocului, verifică gameplay-ul și pregătesc Final Fantasy XV de lansare.

“Prima jumătate a jocului este finalizată la calitate de de lansare și îți lasă impresia că îl joci în forma sa finală, ceea ce e extrem de bine” a mai declarat Satoshi Kitade.

Fără îndoială, aceasta este o veste extrem de bună pentru fanii Final Fantasy, care așteaptă de ceva ani să se lase cuceriți de lumea din Final Fantasy. O dată de lansare fermă nu a fost anunțată, dar este programată pentru lansarea pe Xbox One și PlayStation 4 anul viitor. Cel puțin asta a spus Hajime Tabata, game director.


Poate te intereseaza si