Samsung lansează seria Galaxy A (2016), cu un design premium și specificații tehnice îmbunătățite.

Samsung România a lansat noua serie de smartphone-uri Galaxy A, ce dispun de un design nou și specificații tehnice îmbunătățite. Seria Galaxy A (2016) consolidează poziția de lider a Samsung în design și tehnologie, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a-și exprima personalitatea prin performanța uimitoare a celor trei smartphone-uri: A7 cu ecran de 5,5 inci, A5 cu ecran de 5,2 inci și A3 cu ecran de 4,7 inci.

Seria Galaxy A (2016) se aliniază designului Samsung Galaxy – mixul de sticlă și metal care inspiră stil și armonie.

Seria Galaxy A (2016) aduce o performanță superioară la nivelul camerelor foto, pentru fotografii și videoclipuri mai clare și mai luminoase. Camerele foto includ stabilizare optică (OIS), pentru imagini clare, și lentile F1.9, pentru fotografii reușite chiar și în condiții de luminozitate scăzută. În plus, funcția Samsung Quick Launch permite deschiderea camerei foto în mai puțin de o secundă, prin dubla apăsare a butonului Home. Funcțiile Wide Selfie, Palm Selfie și Beautifying Effect sunt disponibile pentru cele mai reușite selfie-uri.

Seria Galaxy A (2016) va fi disponibilă în China, începând cu jumătatea lunii decembrie și va intra în curând pe piețele din întreaga lume.

Galaxy A5 și Galaxy A7 (2016) suportă tehnologia Samsung Pay, serviciul de plăți mobile dezvoltat de Samsung. Securizat prin amprentă, Samsung Pay funcționează prin tehnologiile MST (Magnetic Secure Transmission) și NFC (Near Field Communication).

Samsung Galaxy A7(2016) – Specificații tehnice

Galaxy A7 - specificatii 2016

Samsung Galaxy A5(2016) – Specificații tehnice

galaxy-a5-2016- specificatii

Samsung Galaxy A3(2016) – Specificații tehnice

a3-specificatii


Poate te intereseaza si