Canalul de YOuTube Cat Music are 2 miliarde de vizualizari

Una din cele mai importante case de discuri din România, Cat Music, înregistrează rezultate notabile pentru piața autohtonă. Peste 2 miliarde de vizualizări.

Cat Music încheie anul cu o realizare notabilă, este primul canal ce reușește performanța de a avea peste 2 miliarde de view-uri. Poate vă gândiți cum s-a ajuns la acest număr impresionant pentru piața din România.

În momentul de față există peste 1 milion 840 de mii de abonați, la canalul de YouTube, lucru care ajută enorm la realizarea acestor rezultate

Cifrele canalul de YouTube Cat Music

  • 1.840.855+ abonați
  • 2.000.000.000+ vizualizări

Un alt record înregistrat anul acesta îl reprezintă numărul de abonați ai canalului de YouTube, peste 1.5 milioane de abonați. La nivel internațional, în topul total al vizualizărilor per canal de YouTube, Cat Music ocupă locul 59 conform socialblade.com.

Casa de discuri au devenit Partener Premium YouTube, odată ce au ajuns la pragul de 1 milion de abonați și 1 miliar de vizualizări.

Milioane de vizualizari pe canalul de YouTube, primele poziții în topurile muzicale naționale și internaționale, dar și hituri ce se aud la posturile radio și TV fac din Cat Music principalul jucător din industria muzicală romanească ce reprezintă unii dintre cei mai influenți și de succes artiști din România ultimilor 20 de ani, cu o cotă de piață de peste 30% și un catalog impresionant ce depășește 6.000 de piese.

Cele mai vizualizate melodii de pe canalul de YouTube Cat Music

1.Alex Mica – Dalinda (Official Video)

2.Faydee Ft Lazy J – Laugh Till You Cry (Official Video)

3.Carla’s Dreams feat. Delia – Cum ne noi (Official Video)

4.Mandinga – Zaleilah (Official Video)

5.Delia – Da, mama (by Carla’s Dreams) Official Video

Poate te intereseaza si