Mac-ul s-ar putea să nu aibă sute de mii de opțiuni în aplicații în comparație cu un iphone sau iPad dar asta nu înseamnă că nu există aplicații foarte folositoare pentru Mac. Mai jos veți o lista cu aplicații minunate pentru Mac pe care vi le recomandăm să le downloadati.

Alfred

Alfred
 

 

 

Alfred îți salvează timpul când dai un search pentru fișiere online sau din memoria internă a Mac-ului. Fii mai productiv cu acest program !

Caffeine

Caffeine
 

 

Caffeine este un program mic ce îți pune o icnoita în partea dreaptă în bară de meniu. Apăsa pe ea pentru a preveni Mac-ul de a intră în sleep mode, de a diminua ecranul sau a porni un screen saver.

Spectacle

Spectacle

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mută și redimensionează window-urile cu ușurință. Control ușor cu o combinație a tastaturii customizabila.

Skitch

52
 

 

 

 

 

 

 

 

Spune-ți părerea despre ceva cu mai puține cuvinte folosind expresii, forme și figuri, astfel încât ideiile tale să devină realitate mai repede.

CloudApp

cloudapp_brand
 

 

 

 

 

 

Trage și eliberează, fă un screenshot și da share la link imediat. CloudApp te dezobisnuieste să îți pierzi concentrarea într-o comunicare.

Dropbox

62
 

 

 

 

Pune-ți lucrurile în Dropbox și ia-le de pe computer, telefon, tabletă. Editează documente, adaugă fotografii automat, și arată video-uri de oriunde.

Found

71
 

 

 

 

 

Căutare ce îți oferă o viteză foarte rapidă, intuitivă care găsește fișiere în Mac-ul tău și în serviciile de cloud personale, incluse fiind Dropbox, Evernote, SkyDrive, Google Drive/Docs and Gmail (atașamente).

SelfControl

SelfControl-mac-app-distractions

Selfcontrol este grauita și o aplicație open-source pentru Mac OS X care te lasă să blochezi propriul tău acces la website-uri ce îți distrag atenția, servere de mail, sau orice altceva pe Internet.

Pocket

pocket-1366051744

Salvează pe mai târziu. Pune articole, video-uri sau aproape orice în Pocket. Salvează direct din browser sau aplicații că Twitter, Flipboard, Pulse și Zite.


Poate te intereseaza si