LG G4 primește Android 6.0 Marshmallow în Europa.

După cum bine știți, primii care s-au bucurat de noul Android 6.0 Marshmallow pe telefoanele LG G4 au fost cei din Polonia. Acum, la câteva săptămâni, urmează ca și utilizatorii din Europa să primească mult așteptatul update.

Înainte de toate, trebuie să știți că actualizarea nu este una de tip OTA, ci este disponibilă pentru LG G4, modelul h815, doar prin intermediul programului LG Bridge de pe PC. Pentru ca actualizarea să devină disponibilă este necesar să vă conectați dispozitivul la PC prin intermediul unui cablu de date și să deschideți programul LG Bridge.

Android 6.0 Marshmallow pentru LG G4 a fost confirmat de către LG și este așteptat de utilizatorii din țări precum: Austria, Croația, Germania, Polonia, Portugalia, România, Spania, Elveția, Turcia, Anglia etc.

Conectați dispozitivul la PC prin intermediul cablului de date și deschideți LG Bridge pentru a căuta și instala Android 6.0 Marshmallow. După actualizare, LG Bridge va fi redenumit ca LG AirDrive și va putea fi găsit în meniul Settings -> Network -> Share & Connect.

 


Poate te intereseaza si