Parada Cadourilor de Mos Nicolae utok

Începutul de iarnă îi prinde pe cei de la UTOK într-o nouă campanie, în care televizoarele, smartphone-urile, tabletele și accesoriile au parte de propria paradă. UTOK dorește că fanii tehnologiei accesibile să dedice suficient timp alegerii produsului potrivit și să fie pregătiți de Moș Nicolae.

UTOK aplică reduceri la patru mari categorii de produse, prima dintre ele fiind televizoarele. Având prețuri cu până la 29% mai mici, este o perioadă bună să va gândiți la un al doilea televizor pentru casă voastră, înainte de începerea febrei cumpărăturilor de Sărbători. De exemplu, cu 699 lei puteți achiziționa UTOK U28HD1, televizor cu diagonală de 28” (71cm), rezoluție HD și conectivitate digitală completă.

Smartphone-urile sunt cele mai potrivite pentru ghetele pregătite în seară de 5 decembrie. UTOK aplică reduceri de până la 46%, cele mai populare modele fiind FURY, la 599 lei (-33%), Stellar Elite, la 399 lei (-46%) și Q5 GT, la numai 449 lei (-36%). Fiecare smartphone, alături de tabletele dotate cu slot SIM, primește o cartela cu minute naționale și 2GB trafic de date.

Celor care preferă diagonale mai mari li s-au pregătit reduceri de până la 42%. Cea mai nouă tabletă, UTOK Hello 7Q LTE, cu conectivitate 4G și procesor Quad Core 64-bit, dispune de o reducere de 33% și un preț de 399 lei, în timp ce fanii platformei Windows pot avea tabletă UTOK i800 pentru numai 349 lei.

Husele, cardurile de memorie, smartwatch-urile și boxele portabile beneficiază de reduceri de până la 58%, dacă vreți să dăruiți cadouri simple și extrem de pragmatice. Ofertele sunt disponibile în perioadă 27 noiembrie-6 decembrie, pe www.utok.ro.


Poate te intereseaza si