Deși sesiunea beta pentru Rainbow Six Siege trebuia să se deschidă ieri, 25 noiembrie, Ubisoft a întâmpinat probleme și a amânat lansarea sesiunii pentru Xbox One, PS4 și PC.

“În acest moment întâmpinăm probleme cu matchmaking și deconectări pe toate platformele” a anunțat developerul. “De aceea, amânăm deschiderea sesiunii beta și ținem jocul închis sub statusul «closed beta». Ne cerem scuze pentru întârziere și vă asigurăm că această problemă se află în topul priorităților noastre.”, au mai declarat aceștia.

Rainbow Six Siege Beta  vine cu un conținut deloc mic, cu 14 operatori, trei moduri de joc și trei hărți. Sesiunea beta era programată să se încheie pe 29 noiembrie și este neclar dacă această dată va rămâne valabilă ținând cont de amânarea startului. Anteriorul joc Siege Beta a avut deasemenea probleme la lansare, iar Ubisoft a extins  durata pentru a se revanșa.

Versiunea completă a jocului Rainbow Six Siege este programată de lansare pentru data de 1 decembrie și se așteaptă să aibă încasări destul de semnificative.


Poate te intereseaza si