În fiecare zi, undeva pe Internetul românesc, un magazin afișează un preț special, o promoție sau o reducere pe termen scurt. Mulți utilizatori de Internet și-ar dori să afle în timp real când produsul căutat s-a ieftinit pe un site.

În mod normal, un cumpărător ar trebui să verifice rând pe rând site-urile preferate sau să acceseze comparatoarele de prețuri. Și trebuie să investească timp și răbdare. Când piața de e-commerce locală se află în creștere, iar numărul promoțiilor e mai mare ca oricând, Cofffre e soluția ideală de a găsi cele mai noi reduceri.

Lansat de un grup de antreprenori cu experiență în online, Cofffre este o extensie creată pentru browser-ul Google Chrome, care urmărește zilnic evoluția prețurilor în magazinele preferate. Odată instalată în browser, extensia urmărește paginile produselor dorite, iar utilizatorul e anunțat de scăderea prețurilor printr-un e-mail. Pot fi create chiar și liste cu mai multe produse pentru o consultare mai ușoară a reducerilor disponibile.

“Se apreciază că există 5.000 de magazine online în România. Alte voci spun că ar fi undeva spre 20.000 de site-uri care fac comerț. Oricare variantă ar fi corectă însă, numărul lor este foarte mare pentru a putea fi urmărite de o persoană. Cofffre economisește timp și bani în același timp. Îți arată reducerile pe unele dintre cele mai mari site-uri de profil din România și îți oferă o cale ușoară de a urmări mai multe produse dorite. E un wishlist online care te atenționează când un preț mai bun e disponibil”, spune Răzvan Tîrboacă, co-fondator Cofffre.

În faza actuală de dezvoltare, Cofffre monitorizează prețurile pe 15 magazine online, printre care se află eMAG, FashionDays, Noriel, F64, IKEA, Decathlon, Mango Outlet etc. Site-urile urmărite pot fi recunoscute după semnul Cofffre (simbolul coșului de cumpărături), care apare în colțul din dreaptă sus al tab-ului (paginii) din Chrome, atunci când magazinul online este accesat.

Odată ajuns pe pagina de produs, utilizatorul apasă pe simbolul Cofffre și produsul este adăugat în extensie, nu înainte ca acesta să poată fi plasat într-o listă. Se pot crea liste multiple, care pot fi consultate ulterior, printr-un click pe extensia Cofffre vizibilă în browser.

Din acest moment, utilizatorul își poate continua liniștit activitatea cotidiană. În momentul când un produs adăugat într-o listă primește o reducere de la magazinul online, un e-mail va fi trimis cu detalii despre discount-ul primit. De aici mai e doar un click până la achiziție.

Fondatorii Cofffre au în plan dezvoltarea produsului în mai multe direcții, care să crească oportunitățile de cumpărare și să ofere totodată sprijin magazinelor online.

Iată cum arată și funcționează Cofffre


Vrei și tu să ai asistentul Cofffre? Ai mai jos link de download.

Download Cofffre din Magazin Web Chrome


Poate te intereseaza si