În sfârșit Xiaomi a făcut anunțul oficial pentru cele mai noi terminale mobile ale companiei: Redmi Note 3 și Mi Pad 2.

Compania chineză a distribuit o serie de imagini prin intermediul Twitter-ului. Cele două device-uri erau anticipate de ceva vreme datorită unor imagini spion și a unot teste benchmark. În plus, scăderea prețului la Redmi 2 a alimentat zvonurile privind lansarea unui nou produs.

Xiaomi Redmi Note 3

Xiaomi afirmă că este un terminal impresionant ce costă aproximativ 140 dolari. Noul Redmi Note are același procesor ca și varianta mai veche, Mediatek Helio X10 de 2.0 Ghz. Are un senzor de amprentă ce deblochează terminalul în doar 0.3 secunde, bateria are nu mai puțin de 4000mAh, iar carcasa este metalică. Dispozitivul arată premium și este primul unibody făcut de compania chineză. Alte caracteristici ale dispozitivului: display 5.5inch, rezoluție 1080p, 2GB RAM, 16GB/32GB spațiu stocare, cameră foto principală de 13MP.

Xiaomi Mi Pad 2

Deși Mi Pad 2 este mai mare decât Redmi Note 2, acesta este mai subțire și mai ușor. Mi Pad 2 are un display de 7.9 inch cu 326 PPI, o baterie de 6190mAh, port USB tip C, cameră principală de 8MP, iar cea secundară de 5MP. Ca și spațiu de stocare vine cu o variantă de 32GB și una de 64GB. Modelul mai ieftin va costa 156 dolari, iar cel mai scump, 203 dolari, ceea ce este destul de accesibil pentru o astfel de tabletă.

Înca nu s-a anunțat data când acestea vor fi disponibile pentru cumpărare, dar bănuim ca vor fi disponibile pentru cumpărăturile dinaintea sărbătorilor de iarnă.


Poate te intereseaza si