Sunt câteva ZTE Nubia pe piață, dar mai suntem câteva în lucru. Unul dintre acestea este ZTE Nubia Z11.

Pe lângă modelele ZTE Nubia Z9 Max Elite proaspăt zărit la TENAA și Nubia X8, putem adăuga la această listă cu noi telefoane de la compania chineză și ZTE Nubia Z11. Imagini randate cu acest nou model, ne dă o idee de cum va arăta modelul, acesta lasând impresia că va fi cu ecran curbat.

ZTE Nubia Z11 arată cu totul altfel față de X8 și Z9 Max Elite. Camera principală este situată central, în timp ce camera celorlalte două telefoane este situată în colțul din stânga. Butonul rotund de sub cameră pare a fi un scanner de amprentă. Cât despre ecranul curbat, privind mai atent pozele, acesta pare mai degrabă flat. În fapt se zvonește că se va folosi tehnologia aRC (arc Refractive Conduction), pentru a ascunde marginea ecranului.

Ce știm până acum despre acest smartphone este că va avea un display de 5.2 inch, rezoluție QHD, procesor Snapdragon 820, 128GB spațiu de stocare, 4GB RAM, 20,7 MP camera principală și 13MP camera secundară.

Suntem curioși când va fi anunțat acest smartphone, pentru că SD 820 va fi gata anul viitor. Este același chipset ce va dota Samsung Galaxy S7, deci putem presupune că ZTE Nubia Z11 va fi anunțat după telefonul coreean și va fi un adversar destul de redutabil pentru Samsung.


Poate te intereseaza si