La aproape două luni de la lansare, Samsung Gear S2 primește primul mare update de soft.

Smartwatch-ul Samsung Gear S2 a primit primul mare update la două luni de la lansare. Din păcate, în acest moment, update-ul este disponibil doar în Coreea. Deși nu s-au postat oficial ce aduce noul update, am reușit să aflăm câteva din schimbările aduse de acesta.

* Etichetă “Add Widgets”: a fost adăugată o nouă etichetă “Add Widgets” sub simbolul plus.
* Auto Open Apps: odată activată această opțiune, în momentul în care te oprești la o aplicație cu selectorul, această aplicație pornește automat.
* Vibrate When Disconnected: sub connection settings, această opțiune poate fi folosită pentru ca ceasul să vibreze în momentul în care se deconectează de la smartphone.
* Screen timeout: ecranul se poate închide în 15 sec, 30 sec, 1 min, 5 min.
* Aplicații noi: world clock, Starbucks, un newsfeed
* Indicator notificări: un mic cerc portocaliu ce te anunță că ai noi notificări (funcționează doar pentru aplicațiile ce nu îți trezesc ceasul)
* Text de notificare mai mare: când apeși de două ori pe notificare, textul se va mări pentru a fi citit mai ușor.
* Notification Reply: simbolul smiley a fost înlocuit
* Watch Face Template:  în meniul watchface poți folosi opțiunea “Add Template” ca să îți aranjezi după cum poftești watchface-ul și să îl salvezi ca template.

Compatibil cu orice device Android (4.4+), Samsung Gear S2 este un competitor de luat în seamă în lumea smartwatch-urilor. Deși nu rulează Android, se găsesc destul de multe aplicații pentru acest device.


Poate te intereseaza si