Nexus 6P este disponibil în oferta celor de la QuickMobile.

Huawei și Google îl prezentau la sfârșitul lui septembrie, în San Francisco, pe noul Nexus 6P, un smartphone premium, care rulează cu varianta Android 6.0 Marshmallow, cel mai nou sistem de operare dezvoltat de Google și care a ajuns și în țara noastră prin intermediul celor de la QuickMobile.

Nexus 6P are un corp elegant, din metal, iar partea din spate a telefonului este construită din aluminiu anodizat, cu particule de diamante dispuse pe margini, care contribuie la reflexia luminii, permițând astfel camerei foto să captureze imaginile în mișcare, chiar și în condiții de iluminare scăzută.

Nexus 6P încorporează un ecran AMOLED WQHD, de 5,7 inci, cu rezoluție de 518 ppi, ecran perfect conceput pentru rularea jocurilor, vizionarea filmelor și rezolvarea sarcinilor de serviciu, totul la o claritate uimitoare. De asemenea, Nexus 6P include difuzoare stereo frontale, pentru sunete redate fidel.

Cu un procesor octa-core Qualcomm® Snapdragon™ 810 v2.1, smartphone-ul oferă performanțe uimitoare, iar bateria de 3450mAh îți permite să vorbești și să scrii mesaje de dimineața până seara. Cu un port USB reversibil de tip C, o încărcare de doar 10 minute asigură o durată de viață a bateriei de până la șapte ore.

Modelul Nexus 6P are o  cameră foto performantă, de 12MP,  perfectă pentru fotografiile captate în aer liber, dar care iese în evidență în momentul în care există condiții de iluminare scăzută.

Nexus 6P este deasemenea capabil să înregistreze 4K, precum și să surprindă clipuri video de tip slow-motion.

Nexus 6P dispune și de o cameră foto frontală de 8MP, care încorporează tehnologia inovatoare Google HDR+, conferindu-i statutul de una din cele mai bune camere pentru selfie-uri de pe piață.

Nexus 6P dispune și de o cameră foto frontală de 8MP, care încorporează tehnologia inovatoare Google HDR+, conferindu-i statutul de una din cele mai bune camere pentru selfie-uri de pe piață.

În oferta celor de la QuickMobile îl găsim pe Nexus 6P în varianta de 64GB și 32 GB, ambele modele fiind pe argintiu. Prețul acestuia diferă în funcție de ce memorie internă dorim să avem.

Poate te intereseaza si