Noul monitor Philips cu diagonală de 23,8 inci dispune de o rezoluție 4K UHD.

Cu o diagonală de 23,8 inci, monitorul Philips 241P6VPJKEB completează gama de display-uri UltraClear 4K UHD cu un nou model de dimensiuni mai mici. Acest ultim membru al familiei Philips deține aceeași performanță extraordinară ca a celorlalte modele de dimensiuni mai mari, cu rezoluție UltraClear 4K UHD, 1,074 miliarde de culori, un procentaj de 99 al spectrului color SRGB, plus camera web și microfon încorporate.

În ciuda dimensiunilor sale mici, noul monitor conferă un sentiment real de spațiu pentru birourile utilizatorilor, datorita clarității rezoluției 4K. UHD oferă de patru ori rezoluția Full HD cu 3840 x 2160 pixeli pe fiecare inch pătrat al ecranului ce oferă detalii incredibile.

Cu tehnologia 4K UHD ca punct central al monitorului, celelalte componente ale monitorului trebuie să se ridice la  standarde de performanță  înalte. La fel ca și celelalte modele 4K UHD din portofoliul Philips, cel mai recent membru al familiei este proiectat să dezlănțuie puterea experienței vizuale 4K UHD.

În afară de puterea oferită de rezoluția 4K UHD, noul monitor este conceput cu caracteristici de conectivitate, indispensabile pentru utilizatorul din ziua de astăzi.. Monitorul dispune de tehnologia MultiView  ce permite utilizatorilor să poată urmări și folosi imagini din două surse separate (de exemplu: PC și TV) în același timp. Cu ajutorul tehnologiei MHL, utilizatorii se pot bucura de conținutul de pe dispozitivele mobile pe ecranul lor mult mai mare prin intermediul conectării la slot-ul USB 3.0 existent, care poate și reîncărca rapid dispozitivele conectate. De asemenea, monitorul mai deține și o cameră web și microfon încorporate pentru a creea condiții cât mai ușoare și eficiente de lucru.

Noul monitor Philips 241P6VPJKEB/00 va fi disponibil în magazinele de specialitate  la sfârșitul acestui an.


Poate te intereseaza si