Samsung W2016 s-a lansat oficial în China. Noul telefon al celor de la Samsung este de tip flip.

Pentru noi, cei ce am prins începuturile telefoniei mobile, apariția telefoanelor de tip flip sau scoică cum le mai spuneam, a fost precum primul telefon cu touchscreen. Toată lumea era înnebunită după ele, dar după ce touchscreen-ul a început să devină tot mai ieftin, aceste telefoane flip au căzut în uitare. Dar nu mai e cazul … Samsung a lansat în China un telefon flip, numit Samsung W2016.

Samsung W2016 vine cu un display dublu, fiecare de 3.9 inch, WXGA (1024x768px) Super AMOLED. Un display este pe exterior, iar al doilea este pe interior. Încă nu știm ce funcționalități are display-ul exterior, dar conform pozelor, poate fi folosit ca ceas, media display. Logica spune că acesta poate fi folosit ca orice touchscreen, dar trebuie să așteptăm să vedem dacă Samsung a pus interdicții în interfața TouchWiz.

Telefonul  are un chipset Exynos 7420, octa-core și are 3GB RAM. Vine cu Android 5.1 Lollipop, suportă 4G LTE, este dual-sim, este dotat pentru încărcare wireless și încărcare rapidă, iar bateria este de numai 2000mAh. Camera principală are 16MP, iar cea secundară 5MP.

Telefonul arată extrem de bine și este realizat din metal și sticlă. Este posibil ca acesta să fie comercializat doar în China, iar prețul … prețul este dureros: aproximativ 1565 dolari.


Poate te intereseaza si