Huawei Mate 8 va fi lansat la sfârșitul acestei săptămâni. Știm și cum va arăta phablet-ul datorită unor poze ce au scăpat în presă.

La sfârșitul acestei săptămâni vor lua sfârșit zvonurile vis-a-vis de Huawei Mate 8, odată cu lansarea acestuia. În presă au scăpat deja câteva poze și putem bănui care vor fi carcateristicile cheie pentru vânzarea acestui flagship.

Emui 4.0

Ne așteptăm ca noul Mate 8 să vină direct cu Android Marshmallow 6.0, iar acesta să vină cu ultima versiune a Emotion UI, EMUI 4.0.

ISP independent (Image Signal Processor)

Pe lângă procesorul Unicron 950, Huawei Mate 8 va veni echipat și cu un ISP independent produs de compania chineză. ISP-ul ajută camera să proceseze mai bine imaginile.

GPS mai bun

Dotat cu cele mai noi tehnologii în materie de procesoare, noul Mate 8 va avea o putere de calcul sporită, ceea ce va ajuta și la creșterea acurității GPS-ului, chiar și în cazul unui semnal mai slab.

Card slot dual 4G

Target-ul principal al companiei chineze sunt țările în curs de dezvoltare, unde cererea pentru telefoane dual sim este foarte mare. Este de așteptat ca noul telefon să permită utilizarea a două SIM-uri 4G în același timp.

Baterie mai bună

Pentru a face față unui display de 6 inch IPS LCD 1440x2560px (aproximativ 490 ppi), Huawei va pune pe smartphone-ul său o baterie de 6000 mAh.

Capacitate de voce HD

Datorită procesorului Unicron 930, Huawei Mate 8 va avea și capacitate de recepție a vocii HD.

Cam acestea ar fi cele mai importante caracteristici ale noului Huawei Mate 8. Mai multe vom afla la lansarea sa, ce va avea loc peste doar câteva zile.


Poate te intereseaza si