android 6.0 marshmallow

Deținătorii de telefoane Samsung sunt nerăbdători să primească noul update Marshmallow. O listă cu telefoanele ce vor primi update-ul a “scăpat” în presă.

De curând cineva a reușit să pună mâna pe o listă cu telefoanele ce urmează să primească Android Marshmallow și perioada de lansare a update-ului pentru fiecare telefon în parte. Primul device ce se va bucura de noul sistem de operare este Galaxy Note 5, în luna decembrie. Samsung Galaxy S6 Edge+, deși se zvonea că va primi update-ul în decembrie, acesta îl va primi în luna ianuarie, alături de Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge. Galaxy Note 4 și Galaxy Note Edge vor primi update-ul în luna februarie.

Și deținătorii de Samsung Galaxy S5 se vor bucura să afle că s-a aprobat ca și acest smartphone să primească Android 6.0. Update-ul va avea loc undeva în luna aprilie, 2016, în aceeași luna fiind programat să primească update-ul și Samsung Galaxy Tab 5.10.5.

În luna martie va primi Android 6.0 și Galaxy A8. Cam acestea ar fi device-urile ce au primit aprobarea pentru trecerea la Marshmallow. Există posibilitatea ca aproape toate dispozitivele din gama A, E și J să primească Android 6.0, mai puțin Galaxy J1.

Galaxy Note 3 și Galaxy S4, nu vor primi din păcate acest update. Evident, o confirmare oficială de la Samsung, nu a sosit încă.

Samsung-Android-6.0-Marshmallow-update-roadmap-November


Poate te intereseaza si