iPhone 7 va fi rezistent la apă și va avea 3GB RAM.

În urmă cu câteva luni, cei de la Apple lansau noile modele de iPhone 6s și 6s Plus, iar la scurt timp dupa această lansare în presa internațională au început să apară tot mai multe informații cu privire la următorul iPhone, iPhone 7.

Așa cum ne-am obișnuit, din doi în doi ani, cei de la Apple aduc o schimbare importantă pentru telefoanele lor iar următorul pe listă este iPhone 7.

Până în prezent Apple nu a oferit nicio informație cu și despre iPhone 7, însă cu toate acestea internetul este plin de posibile concepte ale acestui iPhone.

Recent, presa asiatică a publicat o noua informație legată de specificațiile tehnice ale lui iPhone 7. Se pare că Apple va lansa în toamna anului viitor două modele de iPhone,iPhone 7 și iPhone 7 Plus care vor veni cu un display de 4.7 inch, respectiv 5.5 inch, un chipset A10 și 2GB memorie RAM (iPhone 7) și 3GB memorie RAM (iPhone7 Plus).

Cu toate că Apple nu a declarat că iPhone 6s este rezistent la apă, potrivit videoclipurilor apărute pe internet, acesta rezistă destul de mult timp în apă fără să pățească nimic. Din aceeași categorie va face parte și iPhone 7 care va fi waterproof.

 


Poate te intereseaza si