Evenimentul Future Of Media

Pe 26 noiembrie 2015, la Crowne Plaza Hotel, din București, Evensys organizează Future of Media, o conferință care aduce în prim plan tendintele anului 2016 în media, advertising, digital marketing, online publishing, mobile, tehnologie.

Universul media este caracterizat, asemenea mediului online, de dinamism, iar noile tehnologii accelerează schimbarea și creează noi oportunități de comunicare, de consum, precum și de interacțiune.  Pe 26 noiembrie, la a treia ediție Future of Media, vei afla tendințele care pot defini lumea digitală în anul 2016!

Evenimentul va reuni specialiști din media, advertising, marketing, e-commerce și bloggeri, iar participanții vor putea dezbate alături de aceștia subiecte actuale, precum cele mai noi idei din advertising sau trendurile în consumul media. Iar cele de mai sus, dar și detalii despre cele mai utile instrumente pe care să le adaugi activității tale online reprezintă doar o parte din motivele participării la dialog și la schimbul de practici alături de invitații conferintei.

În cadrul a 3 sesiuni interactive, împreună cu Alexandra Iavorschi (Managing Director, StarcomMediaVest Group), Orlando Nicoară (Antreprenor online), Anca Nuta (VicePresident, Identity & Communication Director, Unicredit Bank), Robert Berza (General Manager, Zoot Romania), Claudiu Serban (Owner, CLS  Media), Marius Coman (M2M Country Sales Manager, Vodafone Romania),  Ioana Filip (Executive Creative Director, MRM/McCann), George Zafiu (Program Director, Europa FM), Lucian Mandrțâ (Jurnalist), George Buhnici (Realizator TV & Co-fondator Cavaleria.ro)  vei afla contextul și principalele evenimente care au caracterizat anul 2015, dar și cele mai noi perspective privind anul 2016 pentru canalele și conținutul media.

Evenimentul este organizat de Evensys în parteneriat cu Vodafone Romania, Bitdefender și Unicredit Bank.

Detalii complete despre eveniment și înscriere sunt disponibile pe site-ul dedicat: www.futureofmedia.ro, unde îm data de 26 noiembrie veți putea urmări transmisiunea live a sesiunilor.

Despre organizator Evensys

Cu peste 9 ani de experiență în dezvoltarea de conferințe și seminarii proprii, Evensys organizeaza în acest moment o paletă largă de evenimente, ce tratează tematici actuale, relevante atât pentru industria de business locala, cât și pentru cea din Europa Centrala și de Est. Astfel, Evensys dezvoltă conferințe și seminarii proprii, ce acoperă 5 arii de expertiză: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investiții, Real Estate și Retail.

Poate te intereseaza si