Un nou telefon se va lansa în China, sub brandul Pepsi. Ați citit bine … un telefon sub brandul Pepsi. Acest smartphone se va numi Pepsi P1.

Dacă ați auzi de un smartphone cu display de 5.5 inchi, 1080p, 2GB RAM, procesor de 1,7Ghz, baterie de 3000mAh și o cameră de 13MP, v-ar atrage atenția? Probabil. Dar dacă acest smartphone ar costa doar 200 dolari și ar fi vândut de Pepsi? Asta în mod sigur v-ar atrage atenția.

Așa este, Pepsi va avea un telefon sub brand propriu, numit Pepsi P1. Câteva site-uri au și reușit să obțină imagini cu noul device în care se vede clar logo-ul Pepsi, un tease fiind publicat pe platforma Weibo. Totuși, Pepsi  nu au făcut singuri design-ul telefonului ci a contractat un producător să îi ajute (în acest moment nu se stie care este producătorul, dar dacă ar fi să privim mai atent, am putea zări ceva caracteristici Huawei). Au mai încercat și alte companii să facă să facă ceva în genul, dar de cele mai multe ori a fost un dezastru epic (un exemplu ce îmi vine în minte ar fi Kodak).

Totuși, Pepsi se bazează pe ceva … prețul. Prețurile la telefoane deblocate sunt destul de mari, iar producătorii nu se grăbesc să facă ceva în acest sens. Pepsi mizează pe asta pentru a furniza un telefon cu specificații destul de bune, la un preț foarte redus. Din păcate, acest telefon se ca vinde doar în China și va costa maxim 205 dolari.


Poate te intereseaza si