Înainte de a lansa World of Tanks pe PS4, Wargaming.net a hotărât să dea acces liber la beta pentru toți posesorii de PS4.

Versiunea beta pentru World of Tanks va fi deschisă pe 4 decembrie si va lua sfârșit pe 6 decembrie. Pentru a intra în beta nu ai nevoie de PlayStation Plus, sau să te înscrii pentru acces la beta. Practic, la lansarea jocului, îl vei putea lua pur și simplu de pe PlayStation Store.

Pe lângă oportunitatea de a juca înainte de lansare, cei ce vor lua parte la beta vor primi recompense exclusive în jocul oficial. Una din aceste recompense va fi M22 Locust US light tank, ce va avea o culoare de gri similară PlayStation-ului original.

Această versiune de World of Tanks va fi în general identică cu celelalte, dar va avea cel puțin o exclusivitate pentru PlayStation, în forma unui Vita remote play. Beta va oferi acces și la două noi hărți, ce vor fi disponibile doar pe PS4, una dintre ele fiind descrisă ca cea mai mare hartă World of Tanks creată până în acest moment.

World of Tanks se joacă de ceva ani pe PC, anul trecut a fost portată pe Xbox 360, iar anul acesta a ajuns și pe Xbox One. Versiunea pentru PS4 a fost anunțată în septembrie, anul acesta, dar momentan nu s-a făcut un anunț privind data de lansare oficială a jocului pe platforma PlayStation.


Poate te intereseaza si