emag va vinde lingouri si monede de aur

eMag anul acesta aduce metalele prețioase în magazinul său online pentru Black Friday 2015.

An de an, în vinerea neagră, eMag aduce câte un produs supriză. Anul acesta se pare că aurul sub formă de lingou sau monedă reprezintă supriza.

eMAG lansează la vânzare, de Black Friday 2015, lingouri de aur de 24 karate și monede de aur de 22 karate, cu un discount de 10%, față de costul total al produsului respectiv, afișat în ziua precendentă campaniei, la ghișeele sucursalelor Piraeus Bank. Valoarea totală a produselor din ofertă este de peste 1,5 milioane lei, iar valoarea totală a reducerii aplicate produselor, de peste 150.000 lei.

„În fiecare an, de Black Friday, am adus în ofertă un produs inedit, care să arate că online se poate vinde și cumpăra orice. Am vândut în premieră autoturisme și carburanți, iar anul acesta, prin parteneriatul cu Piraeus Bank, vom avea în ofertă lingouri de aur, în continuare una dintre cele mai stabile monede de schimb de pe piețele internaționale”, declară Iulian Stanciu, CEO eMAG.

Vezi toate ofertele de Black Friday și recomandări

Lingourile sunt de 5, 10 și 20 grame, iar monedele de 7.9881 grame și pot fi cumpărate de pe siteul eMAG exclusiv cu cardul. Fiecare client poate cumpăra lingouri sau monede, pe care le adaugă în coș, ca și în cazul oricărui produs. În ceea ce privește mecanismul de cumpărare, clienții vor primi automat un mesaj  imediat după plasarea comenzii. După achiziționarea produselor, clienții vor fi contactați de consultanții băncii Piraeus pentru a stabili pașii următori.

Toți cei care au achiziționat lingourile din cadrul ofertei de Black Friday au posibilitatea de a ridica produsele de la sucursalele băncii sau de a le păstra în custodia băncii în anumite condiții.

Ce trebuie să reținem

  • 1000 lingouri de aur de 24 karate și 400 monede de aur de 22 karate, în valoare totală de peste 1,5  milioane lei, vor fi în oferta de Black Friday, pe 20 noiembrie;
  •  Lingourile și monedele sunt oferite în parteneriat cu Piraeus Bank Romania SA
  •  Plata lingourilor se va face exclusiv cu cardul, produsul putând fi ridicat direct de la bancă.

Poate te intereseaza si