Red & Black weekend vine la Vodafone cu reduceri importante.

În perioadă 20-22 noiembrie, Vodafone România va oferi utilizatorilor săi prețuri speciale pentru smartphone-uri, acestea fiind reduse cu până la 100%, plus cadouri și bonusuri de date de până la 50 GB, valabile timp de 6 luni. În plus, în acest weekend special denumit “Red & Black weekend”, toate magazinele din rețeaua Vodafone România vor avea program prelungit.

Astfel, utilizatorii pot opta pentru pachetul format din abonamentul SUPER RED 19, împreuna cu:

  • Smartphone-ul Vodafone Smart Ultra 6, redus de la 44 de euro la 0 euro
  • Sau smartphone-ul Huawei P8 Lite, redus de la 49 euro la 0 euro , plus boxa Huawei (cadou), ce se poate conecta prin Bluetooth pentru a reda muzica preferată.

În plus, în perioada 20-30 noiembrie, clienții noi sau cei care își reînnoiesc abonamentul SMART sau RED vor beneficia de un bonus de trafic de date, valabil 6 luni de la activare, astfel:

  • 25 GB pentru cei care optează pentru RED 16, SUPER RED 19
  • 50 GB pentru cei care optează pentru un plan tarifar, începând cu SUPER RED 25.

Clienții care își achiziționează sau reînnoiesc un abonament SMART (Smart 8, Smart 10, Smart 11), RED (RED 13, RED 14, RED 16) sau un abonament de internet mobil pentru laptop sau tabletă (Smart Net 10 sau Smart Net 11) primesc acces la aplicația HBO GO, timp de 3 luni, fără costuri suplimentare.

Poate te intereseaza si