Acum că senzația de noutate de la iPhone 6s se diluează, am început deja să ne gândim la iPhone 7 și la funcțiile acestuia.

Una din funcțiile cele mai dorite, este probabil un display mai rezistent,  similar celui de la Motorola Droid Turbo 2. Acest telefon este dovada că dacă vor, producătorii pot realiza un ecran ce nu se sparge. Tehnologia “ShatterShield” de la Motorola vine cu garanția că vreme de mulți ani, ecranul nu se va fisura sau sparge, iar testele realizate pe acesta au dovedit că ecranul este aproape indestructibil.

Dacă Apple ar copia ceva de la contracandidații iPhone 7,  atunci ar trebui să copie ShatterShield. Cu toate că Apple afirmă că ultimul iPhone este mult mai rezistent față de predecesori, ecranul acestuia este încă un punct slab, acesta fisurându-se destul de ușor.

Evident, ar fi câteva deficiențe pe care Apple ar trebui să le depășească dacă ar adopta această tehnologie. Un display mai robust ar face ca smartphone-ul să aibă o grosime mai mare, dar așa cum s-a devedit odată cu introducerea 3D Touch, clienții nu sunt prea deranjați de o creștere a dimensiunilor, dacă acestea sunt datorate unor funcții noi.

O altă problemă ar fi chiar funcția 3D Touch. Un display mai gros, ar reduce sensiblitatea senzorilor de presiune și astfel 3D Touch ar deveni inutilizabil. Dar dacă există o companie care să dezvolte și să imbunătățească ShatterShield, una dintre acestea ar fi fără îndoială Apple.

Ce alte funcții v-ați dori la iPhone 7?


Poate te intereseaza si