Black Friday la Digi Mobil aduce reduceri de 50% la abonamente, până la 12 luni!

RCS & RDS desfășoară de joi, 19 noiembrie, până luni, 23 noiembrie 2015, o nouă campanie „Black Friday la Digi Mobil”, destinată clienţilor noi – persoane fizice – care își portează numărul de telefon în rețeaua Digi Mobil și contractează unul sau mai multe abonamente din gama Optim  şi/sau Complet, pe o perioadă de 24 de luni. Această promoție le aduce clienților reduceri de 50% din prețul abonamentului, pe o perioada de până la 12 luni. Promoția este valabilă în cele peste 300 de magazine Digi și Puncte de prezență RCS & RDS.

Încheierea unui contract prin portare îi aduce automat noului client, timp de 8 luni, o reducere de 50% din prețul lunar al abonamentului. Totodata, clientul va primi la contractare două vouchere promo pe care le poate oferi prietenilor. Acestea îi oferă clientului posibilitatea de a-și prelungi perioada de reducere până la 12 luni, dacă sunt activate până la data de 31 decembrie 2015 de către prietenii care se abonează la Digi Mobil (fiecare voucher activat prelungeste cu 2 luni perioada de reducere de 50% pentru abonatul care a primit inițial voucherul).

De asemenea, toţi clienţii care au primit voucherele promo şi contractează la rândul lor un abonament Digi Mobil, vor beneficia de reducerea de 50% la abonament pentru primele 2 luni şi de două vouchere pentru a aduce în reţea alţi prieteni.

Abonamentele Digi Mobil au preţuri cuprinse între 2 şi 6 euro/lună (TVA inclusă), iar clienții se bucură de un pachet generos de beneficii: convorbiri nelimitate în orice reţea naţională şi în reţelele internaţionale fixe şi până la 3000 de minute în reţelele internaţionale mobile, internet mobil nelimitat în reţeaua proprie şi până la 200 MB/lună pentru date în roaming national, pe care îi pot utiliza gratuit până la 31 decembrie 2015. Clienții Digi Mobil pot achiziționa telefoane mobile cu plata integrală sau în rate, fără dobândă.

Poate te intereseaza si