Recomandari de Black Friday 2015

Câteva sfaturi utile pentru cumpărători de Black Friday 2015.

Au mai rămas doar 2 zile până la una dintre cele mai importante zi din an pentru cei care iubesc cumpărăturile online, când, indiferent ce ți-ai dori să-ți achiziționezi, observi că ai parte de reduceri mai mari sau mai mici, în funcție de produsul ales.

Cu toate aceastea, ar fi bine ca în zilele care au mai rămas până la Black Friday să testezi piața produselor online, să-ți creezi conturi pe site-urile magazinelor online (în caz că nu ai) și, de ce nu, să-ți faci chiar și o listă, binecunoscuta whishlist.

Înainte de a începe vânătoarea de reduceri ar fi bine să vă gândiți cam ce buget aveți alocat pentru Black Friday 2015 și cam de ce produse ați avea nevoie. Sfatul meu este să vă orientați către produsele care în timpul anului au un preț ceva mai ridicat și pe care nu vi le puteți permite, nu acele lucruri pe care vi le-ați putea cumpăra oricând. Mai este bine să știți că produsele noi, abia  lansate,  nu vor beneficia de reduceri extraordinari de mari.

Chiar dacă ziua de Black Friday începe de la ora 00:00, nu toate magazinele își vor actualiza ofertele la miezul nopții. Spre exemplu, eMAG va da startul marilor reduceri începând cu ora 07:00. Din experiența de anul trecut, pentru a prinde cele mai avantajoase oferte, ar fi bine să fiți online încă de pe la ora 06:00.

Black Friday 2015 la QuickMobile – Vezi catalogul cu produse

Black Friday 2015 la eMAG – Vezi catalogul cu produse

Black Friday 2015 la UTOK – Vezi catalogul cu produse

Black Friday 2015 la Media Galaxy – Vezi catalogul cu produse

Black Friday 2015 la Flanco – Vezi catalogul cu produse 

Poate te intereseaza si