Anul acesta LG a decis să renunțe în a oferi un spate detașabil și o baterie ce poate fi schimbată pentru flagship-ul său, LG G5.

Samsung este ultimul dintre marii producători ce a decis să renunțe la un design consacrat în favoarea unuia mai nou, mai la modă, mai premium. Unii dintre fanii săi nu au fost extrem de bucuroși de această schimbare. Se pare că și LG va urma acest trend.

Conform unor surse coreene, LG  se îndreaptă spre confecționarea unei carcase metalice complete pentru noul său flagship G5. Știm că funcționalitatea smartphone-urile din clasa G este una deosebita, dar cum asta nu ajută foarte mult la vânzări, este de înțeles de ce LG va merge pe mâna unui design “premium”.

Din fericire, cei de la LG au anunțat că nu vor copia stilul altor telefoane și țin foarte mult ca telefoanele produse de ei să se diferențieze clar prin design.

Se așteaptă ca LG G5 să se lanseze în primele luni ale anului viitor, cel mai probabil în luna februarie, intrând astfel în competiție cu Galaxy S7. De asemenea se spune că LG G5 va fi disponibil spre vânzare imediat după lansarea sa.


Poate te intereseaza si